TT Ads

Ko pride do fotografije je za izboljšanje lastnih fotografij potrebno oboje – teorija in praksa. Preverite spodnje odlične knjige za izboljšanje fotografije, s pomočjo katerih boste zares osvojili funkcije svojega fotoaparata ter spoznali napredne značilnosti dobre fotografije.

Digital Photography Complete Course

Digital Photography Complete Course
Digital Photography Complete Course

Izredno obširno gradivo o digitalni fotografiji, Digital Photography Complete Course, je zasnovano kot 20-tedensko predavanje, v sklopu katerega se boste spoznali z osnovnimi termini s področja fotografije, se naučili rokovati s svojim DSLR ali brezzrcalnim fotoaparatom ter osvojili naprednejša znanja, ki so potrebna za izboljšanje vaših fotografij.

V tej knjigi boste našli obilo ilustracij in slikovnega gradiva, preproste opise osnovnih fotografskih izrazov, pogosta vprašanja in odgovore ter raznovrstne praktične izzive, s katerimi boste pridobili več samozavesti za delo na terenu.

Platnice: Trde
Št. strani: 360
Cena: 23,99 € 19,57 €

Scott Kelby’s Digital Photography Boxed Set

Scott Kelby's Digital Photography Boxed Set
Scott Kelby’s Digital Photography Boxed Set

Celoten komplet knjig za izboljšanje fotografije je privlačno zapakiran v setu Scott Kelby’s Digital Photography Boxed Set, Parts 1, 2, 3, 4, and 5. V setu boste našli 5 fotografskih knjig, ki vam bodo zagotovile, da boste v rekordnem času napredovali od popolnega začetnika do dobro poučenega fotografa.

Gre za zares obširno zbirko najrazličnejših fotografskih nasvetov, ki bodo navdušili tako tiste, ki se s fotografijo srečujejo prvič, kot tudi tiste, ki imajo na tem področju že precej izkušenj, a bi radi svoje znanje še izpopolnili.

Št. strani: 1296
Cena: 119,83 € 61,09 €

Digital Photography Step by Step: Build Your Skills From Beginner to Confident Photographer

Digital Photography Step by Step
Digital Photography Step by Step

Nekoliko drugačna knjiga za izboljšanje fotografije pa je Digital Photography Step by Step: Build Your Skills From Beginner to Confident Photographer. Tudi v njej boste našli kvalitetne razlage osnovnih terminov in odlične nasvete za izboljšanje fotografije, a je knjiga oblikovana predvsem tako, da boste lahko v njej našli rešitve za točno določene težave, na katere naletite pri fotografiji. Je odlična mešanica nasvetov za izboljšanje fotografij – tako na terenu, kot preko obdelave na računalniku.

Platnice: Trde
Št. strani: 360
Cena: 19,66 €

Digital photography Masterclass: Advanced Techniques for Creating Perfect Pictures

Digital photography Masterclass
Digital photography Masterclass

Knjigo Digital photography Masterclass: Advanced Techniques for Creating Perfect Pictures je napisal isti avtor kot prej omenjeno knjigo Digital Photography Step by Step. Gre za bolj celosten priročnik, ki bo vsakemu fotografu pomagal izboljšati njegove fotografije, ne glede na to, za katero področje fotografiranja se bo odločil.

Knjiga je namenjena izboljšanju rokovanja s fotoaparatom in za osvojitev osnov vseh vrst fotografije. Ta knjiga je vsestranski pripomoček, od katerega bodo profitirali tako tisti, ki se želijo s fotografijo ukvarjati profesionalno, kot tisti, ki bi želeli samo nekoliko izboljšati svoje znanje fotografije za »domačo« uporabo.

Platnice: Trde
Št. strani: 360
Cena: 23,99 € 20,37 €

Complete Digital Photography

Complete Digital Photography
Complete Digital Photography

Knjiga Complete Digital Photography je pred tremi leti izšla že v svoji osmi izdaji. Gre za eno izmed najbolj popolnih knjig za izboljšanje fotografije, saj so v njej zajete zelo široke tematike. Avtor se namreč ne osredotoča le na fotografiranje, temveč zajame tudi nasvete o tem, kako izbrati primerni fotoaparat, kako ravnati med slikanjem na terenu ter kako fotografije obdelati, da boste dosegli še boljši končni videz.

Platnice: Mehke
Št. strani: 640
Cena: 42,20 € 41,51 €

Digital SLR Photography All-in-One For Dummies

Digital SLR Photography All-in-One For Dummies
Digital SLR Photography All-in-One For Dummies

Ena izmed najnovejših knjig za izboljšanje fotografije je knjiga Digital SLR Photography All-in-One For Dummies. Ta na več kot 600 straneh ponuja znanje, ki ga bodo veseli vsi lastniki DSLR fotoaparatov, ne glede na to, katero znamko fotoaparata imajo.

V tej knjig so zajeti vsi najpomembnejši nasveti, ki zajemajo vse od osnov fotografije, do dejanskega slikanja najrazličnejših motivov ter do končne obdelave fotografij. Brez dvoma bo ta priročnik postal nepogrešljiv pripomoček vsakogar, ki si želi izboljšati svoje teoretično in praktično znanje fotografije.

Platnice: Mehke
Št. strani: 608
Cena: 36,40 € 21,46 €

TT Ads

Leave a Reply