TT Ads

Leto 2017 se počasi zaključuje in v letu 2018 je čas, da dosežete svoje poslovne sanje ter začnete s kariero, o kateri ste vedno sanjali! Če želite sebi ali svojim bližnjim zagotoviti najbolj uspešno leto do sedaj, jim pomagajte tako, da izboljšate svojo/njihovo produktivnost. Zelo učinkovita bodo spodnja darila!

How to be a Productivity Ninja: Worry Less, Achieve More and Love What You Do

Knjiga Productivity NinjaKnjiga je pogosto najboljše darilo, kar velja tudi za uspešne ljudi, ki morajo izboljšati svojo produktivnost! Avtor Graham Allcott je v uspešnici How to be a Productivity Ninja: Worry Less, Achieve More and Love What You Do zbral nasvete za »novo dobo«. Oddaljil se je od nasvetov, ki so zaznamovali prejšnje stoletje in najbolj uspešne prakse za povečanje produktivnosti prenesel v moderno dobo številnih e-mail sporočil, konstantnega motenja in preobremenjenosti. Ustvaril je uspešnico, ki spreminja življenja.

Platnice: Mehke
Število strani: 304
Cena: 11,30 €

Smarter Faster Better: The Secrets of Being Productive

Knjiga Smarter Faster BetterŽe naslov pove, da boste s priročnikom Smarter Faster Better: The Secrets of Being Productive osvojili skrivnosti produktivnosti – pametnejše, hitrejše in boljše delo. Na 400 straneh avtor mednarodno priznane uspešnice, Charles Duhigg, ponuja najboljše nasvete, s katerimi boste v naslednjem letu še bolj uspešni. Pri tem se navezuje na najnovejše raziskave s področja psihologije, nevroznanosti in drugih.

Platnice: Mehke
Število strani: 400
Cena: 11,99 €

Pametni zvezek

Se spomnite tistega sodelavca, ki je neprestano nekaj pisal ali skiciral v svoj zvezek ali na liste, ki pa jih je nato vedno nekam založil in izgubil? Pametni zvezek je odlično darilo zanj! Gre namreč za na videz povsem običajni zvezek, v katerega lahko s posebnim pisalom vnašate najrazličnejše zapiske. Vendar pa bo pametni zvezek namesto vas avtomatsko prenesel vse vaše zapiske na varen kraj – v vaš Google Drive, Dropbox, Evernote, Box, OneNote, Slack, iCloud in poštni predal!

Set vsebuje pametni zvezek in posebno pisalo ter 36 čistilnih robčkov, s katerimi lahko vse napisano preprosto izbrišete. Zvezek lahko uporabljate kadarkoli, pisala in čistilni robčki pa so na voljo tudi posamično.

Cena: 34,99 £

Barvita zaščita za tipkovnico

Pomemben ključ do večje produktivnosti je tudi urejeno delovno okolje, v katerega se vsak dan z veseljem vračate in v katerem ni nepotrebne navlake. Z naslednjimi izdelki boste svojo pisarno povsem preprosto preobrazil v pospravljen, organiziran in urejen kotiček, v katerem se bo vaša produktivnost zvišala sama od sebe!

Barvita zaščita za tipkovnico bo čudovito popestrila vašo običajno, dolgočasno tipkovnico in v vaš delovni prostor dodala nekaj, več kot dobrodošle, barve. S tem izdelkom boste preprosto izboljšali videz pisalne mize ter izboljšali razpoloženje na svojem delovnem mestu.

Cena: 5,59 £

Mini sesalec za mizo v obliki gobice

Zanimiv, pisan mali sesalec za mizo na prvi pogled izgleda kot nenavaden dodatek. A v resnici gre za zelo koristen mini sesalec, s katerim se boste hitro in preprosto znebili ostankov svoje malice, odstranili prah ali iz mize pospravili sledi nemarnega sodelavca.

Cena: 7,99 £

Moderna USB postaja

Vam vedno znova primanjkuje mest za USB priključke ali je vaš primarni USB priključek skrit na zadnji strani računalnika, da katerega se morate, precej ne elegantno, vedno znova sklanjati? Vaše tegobe bo rešila moderna USB postaja, ki jo lahko preprosto vtaknete v UBS priključek računalnika in jo nato postavite na svojo pisalno mizo. Poleg praktičnosti se ponaša tudi z lepim videzom in prostorm za kar 4 priključke.

Cena: 39,99 £ 13,99 £

Podstavek za računalniški monitor

Premišljeno izdelani podstavek za računalniški monitor je odličen za vse, ki na svoji pisalni mizi nimajo dovolj prostora za najnujnejše dodatke. Skoraj neopazen podstavek bele barve v svoji notranjosti skriva več zelo uporabnih predalov, v katere lahko shranite različne pripomočke, kot so pisala, risalni žebljički, listi za zapiske, USB ključke in podobno.

Cena: 19,99 £

Leseno držalo za mobilnik za pisalno mizo

S pomočjo tega čudovitega lesenega držala za mobilni telefon, tablico in uro, boste lahko enostavno povečali prostor na svoji pisalni mizi ter tako nanjo shranili vse najbolj nujne pripomočke. Odličen dodatek, ki vam omogoča, da imate svojo pisalno mizo urejo, telefon pa na vidnem mestu je tudi polnilna postaja, preko katere lahko hkrati polnite do tri mobilne naprave – telefone ali tablice.

Cena: 26,24 £ 20,99 £

Držalo in organizator kablov

Enkrat za vselej se znebite kablov, ki padajo na vse strani vaše pisalne mize! Moderno in skoraj neopazno držalo in organizator kablov vam bo omogočil, da svoje kable spravite pod nadzor in jih zadržite na mestu, kjer vas ne bod motili.

Organizator kablov lahko naenkrat zadrži do 7 kablov – 4 manjše velikosti in 3 večje velikosti. V kompletu boste prejeli tudi 4 nalepke za mizo, ki zagotavljajo, da vam bo držalo služilo zares dolgo časa!

Cena: 23,98 £ 15,87 £

Raznobarvni lepljivi listi

Pomemben del dobre produktivnosti je tudi ustrezna časovna razporeditev vseh obveznosti. Ključ do tega pa je tudi dober pregled nad vsemi aktivnostmi, ki vas še čakajo! Sebi ali svojim bližnjim poklonite brezskrbno leto 2018 s temi simpatičnimi in raznobarvnimi lepljivimi listi, na katere boste/bodo lahko zapisali svoje prihajajoče obveznosti!

Cena: 8,95 £  7,46 £

TT Ads

Leave a Reply