TT Ads

Spletna optimizacija za iskalnike ali SEO je zelo zanimiva tematika, katere pravila in načini njenega ustreznega izvajanja se konstantno spreminjajo. Predstavljam vam 5 (naj)novejših knjig, ki so bile na temo SEO napisane v zadnjih mesecih leta 2017 in ponujajo odličen vpogled v osnove spletne optimizacije.

Introduction to Search Engine Optimization

Introduction to Search Engine OptimizationPopoln vodič za vse, ki se s temo spletne optimizacije srečujete prvič, je Introduction to Search Engine Optimization: A Guide for Absolute Beginners. V knjigi so na enostaven in razumljiv način razloženi osnovni pojmi, predstavljene različne strategije za višjo uvrstitev v Googlu ter obravnavane tudi tematike kot je Google Analytics.

Platnice: Mehke
Št. strani: 126
Cena: 21,99 € 15,04 €

Seo for Beginners

Seo for BeginnersŠe ena knjiga o spletni optimizaciji za začetnike je Seo for Beginners – Simple Seo Strategies to 10x Web Traffic Overnight and Instantly Optimize Visibility on Top Search Engines Google, Bing and Yahoo. V njej so zbrane, opisane in podrobneje razložene nekatere preproste strategije, s katerimi se bo vaša spletna stran hitreje uvrstila med top zadetke v spletnih iskalnikih Google, Bing in Yahoo.

Platnice: Mehke
Št. strani: 70
Cena: 10,68 €

Search engine optimization (SEO)

Search engine optimization (SEO)Tudi knjiga Search engine optimization (SEO) 2016: The Best Beginner’s Guide to SEO je namenjena predvsem začetnikom v svetu spletne optimizacije. Avtorji trdijo, da je ta knjiga izjemen pripomoček, ki ga potrebujejo vsi, ki želijo zares razumeti vse plati spletne optimizacije in osvojiti najrazličnejše strategije, ki jim bodo pomagale tako do višje uvrstitve v iskalnikih, kot tudi do boljšega odziva obiskovalcev njihove spletne strani.

Platnice: Mehke
Št. strani: 76
Cena: 37,00 € 34,47 €

See You at the Top of Google

See You at the Top of GoogleAvtor Bengt Alvang pa je v svoji knjigi See You at the Top of Google: Search Engine Optimization Made Simple and Effective raziskal različne strategije, ki vam bodo pomagale, da se uvrstite na prva mesta iskalnika Google. Gre za pravo knjižno uspešnico, ki je doživela že več ponatisov in je redno osveževana. Avtor trdi, da je v tej knjigi zbral in opisal nekatere slabše poznane strategije, ki so izredno učinkovite in prijazne do denarnice.

Platnice: Mehke
Št. strani: 68
Cena: 16,39 €

Search Engine Optimization: Getting Started

SEO_Getting startedKnjiga Search Engine Optimization: Getting Started v svoji notranjosti skriva nekoliko drugačen pristop k tematiki spletne optimizacije, saj se poleg teoretičnih informacij usmerja tudi v bolj praktičen pristop. Kljub temu, da je namenjena začetnikom, je še posebno koristna za tiste, ki že imate svojo spletno stran in želite poleg branja pridobljene informacije tudi uporabiti.

Platnice: Mehke
Cena: 69,33 €

Želite biti vedno obveščeni o najnovejših objavah? Prijavite se na naše e-novice!

 

TT Ads

Leave a Reply